EN JORDI, nascut a Terrassa (Barcelona) l’any 1975, des de ben petit ha estat molt lligat a la cultura popular de la seva ciutat. Fins als 15 anys formà part de l’Esbart Dansaire, els Diables de Terrassa, passant també per la colla castellera dels Minyons de Terrassa.


Al 1991 comença a vincular-se a col·lectius de teatre al carrer, pallassos i circ. Paral·lelament a aquests projectes, crea dos personatges: en «Trinxat Tremola», un pallasso abufonat amb el qual actúa en petits escenaris, convencions de circ i cabarets per a adults; i «Trinxoff», punxagut i carablanca. És durant aquests anys que també col·labora com a freelance amb d’altres companyies, entre elles Comediants (2008). Al 2010 participa amb Pallassos Sense Fronteres en una expedició al Líban.


En Jordi sempre ha donat molta importància a la seva formació i és per aquest motiu que s’ha posat sota la direcció de reconeguts mestres clown tant a nivell nacional com internacional, com són Manu Aizpuru, Moshe Cohen, Walter Velázquez, Patrick Pinchón (curs didàctica i pedagogia del circ), o Loco Brusca (“El cuerpo creativo”).


Actualment forma part de la Cia. Filigranes i de Associació de Circ Tub d’Assaig 7’70; i dedica part del seu temps a la realització de tallers específics, també com a docent, sent la seva especialitat el clown, la manipulació d’objectes, el monocicle i els malabars de foc.

TRIXETA

MAKUTUFILIPERSONES_A.htmlFILIPERSONES_A.htmlshapeimage_1_link_0
Què fem?QUE_FEM_ESPEC.htmlQUE_FEM_ESPEC.htmlshapeimage_3_link_0
AgendaAGENDA_CAT.htmlAGENDA_CAT.htmlshapeimage_4_link_0
ContacteCONTACTE_CAT.htmlCONTACTE_CAT.htmlshapeimage_5_link_0
DescàrreguesDESCARREGUES_CAT.htmlDESCARREGUES_CAT.htmlshapeimage_6_link_0
FilipersonesFILIPERSONES_CAT.htmlFILIPERSONES_CAT.htmlshapeimage_7_link_0