L’ALBERT, diplomat en Educació Social (1998) i pallasso de vocació i professió neix a Terrassa el 1977. Comença a interessar-se pel món del Circ als 16 anys, tot i que de ben petitet ja havia trepitjat algún escenari realitzant representacions musicals i teatrals. Assisteix al Conservatori de Música de Terrassa fins als 14 anys, on aprèn solfeig i fa classes de guitarra.


Més endavant combina la seva formació amb la participació en diverses companyies. Realitza nombrosos cursos de clown: a l’escola d’interpretació «El Timbal» (amb Merche Ochoa), a «l’Escola de Circ Rogelio Rivel» (amb Joan Armengol); i d’altres amb Manu Aizpuru, Wálter Velázquez i Moshe Cohen. També s’ha format a Buenos Aires, on ha passat dues temporades de sis mesos: ha assistit a l’escola de «Circo Criollo», realitzant un curs de mim amb Alberto Ivern, i al «Teatro del Absurdo Palermo. Al 2015 realitza el curs de didàctica i pedagogia del circ de Patrick Pinchón.


L’Albert ha actuat arreu de Catalunya i l’Estat Espanyol; i també a l’Amèrica Llatina: a Guatemala, Mèxic, Nicaragua, Brasil, Argentina, Uruguay, Bolivia, Perú… Actualment és membre de la Companyia Filigranes (2004) i de l’Associació de Circ Tub d’Assaig 7’70. Exerceix com a formador i també practica disciplines vinculades amb el món del circ, com els malabars, la manipulació d’objectes, la bola d’equilibris o les xanques.

TRIXETAFILIPERSONES_J.htmlFILIPERSONES_J.htmlshapeimage_1_link_0

MAKUTU

Què fem?QUE_FEM_ESPEC.htmlQUE_FEM_ESPEC.htmlshapeimage_3_link_0
AgendaAGENDA_CAT.htmlAGENDA_CAT.htmlshapeimage_4_link_0
ContacteCONTACTE_CAT.htmlCONTACTE_CAT.htmlshapeimage_5_link_0
DescàrreguesDESCARREGUES_CAT.htmlDESCARREGUES_CAT.htmlshapeimage_6_link_0
FilipersonesFILIPERSONES_CAT.htmlFILIPERSONES_CAT.htmlshapeimage_7_link_0